5 Mart 2010 Cuma

TAHİNLİ HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYEM

TAHİNLİ HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYEM
MALZEMELER
1 SU BARDAGI TAHİN
1 YUMURTA 1 BARDAK TOZ SEKER
YARIM CAY BARDAGI SÜT
VANİLYA
3 BARDAK UN

NESCAFELİ KEK

 
MALZEMELER
2YUMURTA
1 SU BARDAĞI SEKER
1 SU BARDAĞI SÜT
YARIM CAY BARDAGI SIVI YAG
1 KAŞIK NESCAFE 2 KASIK KAKAO
VANİLYA
KABARTMA TOZU
2 BARDAK UN

GÜLLÜ UN HELVASI

BAKALIM BEGENECEKMİSİNİZ GÜLLÜ UN HELVAM

1 Mart 2010 Pazartesi

etsiz çiğ köfe

malzemeler
500 gr ince bulgur
1 baş kuru sogan
4-5 adet yeşil sogan
maydonoz
3-4 diş sarımsak
1 kaşık biber salçası
1 kasık domates salçası
baharatlar
tuz
karabiber
isot
kırmızı biber
az çemen
limon ve sumak
yapılısı:
bir kaba bulgur koyulur üstüne gececek kadar sıcak su ileve edilir üsüt kapatılır.bulgur kabarınca sırasıyla malzemeler ilave edilerek yogurulur sonra servis yapılır bol marul ve ayran ile afiyet olsun

5 Mart 2010 Cuma

TAHİNLİ HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYEM

Gönderen Kokoshbebeklereanneli zaman: 08:44 0 yorum
TAHİNLİ HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYEM
MALZEMELER
1 SU BARDAGI TAHİN
1 YUMURTA 1 BARDAK TOZ SEKER
YARIM CAY BARDAGI SÜT
VANİLYA
3 BARDAK UN

NESCAFELİ KEK

Gönderen Kokoshbebeklereanneli zaman: 08:41 0 yorum
 
MALZEMELER
2YUMURTA
1 SU BARDAĞI SEKER
1 SU BARDAĞI SÜT
YARIM CAY BARDAGI SIVI YAG
1 KAŞIK NESCAFE 2 KASIK KAKAO
VANİLYA
KABARTMA TOZU
2 BARDAK UN

GÜLLÜ UN HELVASI

Gönderen Kokoshbebeklereanneli zaman: 08:37 0 yorum
BAKALIM BEGENECEKMİSİNİZ GÜLLÜ UN HELVAM

1 Mart 2010 Pazartesi

etsiz çiğ köfe

Gönderen Kokoshbebeklereanneli zaman: 06:42 0 yorum
malzemeler
500 gr ince bulgur
1 baş kuru sogan
4-5 adet yeşil sogan
maydonoz
3-4 diş sarımsak
1 kaşık biber salçası
1 kasık domates salçası
baharatlar
tuz
karabiber
isot
kırmızı biber
az çemen
limon ve sumak
yapılısı:
bir kaba bulgur koyulur üstüne gececek kadar sıcak su ileve edilir üsüt kapatılır.bulgur kabarınca sırasıyla malzemeler ilave edilerek yogurulur sonra servis yapılır bol marul ve ayran ile afiyet olsun