25 Şubat 2010 Perşembe

NOGAY ŞAY (SÜTLÜ ÇAY)

EVET İLK AÇILIŞIMI BUNUNLA YAPMAK İSTEDİM SÜTLÜ CAY KIŞ GÜNLERİNDE COK SEVREK TÜKETİLEBİLECEK SON DERECE SAGLIKLI BİR ÇAYDIR NOGAY VE KIRIM TATARLARI BU ÇAYI 5 ÇAYLARINDA İÇERLER
 


İŞTE TARİFİ
1 MİKTAR SÜTBİR AVUÇ KURUCAY
TUZ 
TEREYAG
SU KAYNATILIR İÇİNE CAY ATILIP 10 DK DEMLENMESİ GEREKİR
DEMLENEN ÇAY İÇİNE SÜT VE AZ MİKTARDA TERYAGI VE TUZ ATILIR
AZ MİKTARDA İSTEYEN SEKER KOYABİLİR SICAK SICAK İÇİLİR

YADA
DEMLENMİŞ ÇAY BİR BARDAGIN YARISINA KOYULUR ÜSÜTNE SÜT VE TEREYAGI BİR ÇİMDİK TUZ VE SEKER ATILIP SICAK SICAK AFİYETLE İÇİLİR
 

0 yorum:

Yorum Gönder

25 Şubat 2010 Perşembe

NOGAY ŞAY (SÜTLÜ ÇAY)

Gönderen Kokoshbebeklereanneli zaman: 12:36
EVET İLK AÇILIŞIMI BUNUNLA YAPMAK İSTEDİM SÜTLÜ CAY KIŞ GÜNLERİNDE COK SEVREK TÜKETİLEBİLECEK SON DERECE SAGLIKLI BİR ÇAYDIR NOGAY VE KIRIM TATARLARI BU ÇAYI 5 ÇAYLARINDA İÇERLER
 


İŞTE TARİFİ
1 MİKTAR SÜTBİR AVUÇ KURUCAY
TUZ 
TEREYAG
SU KAYNATILIR İÇİNE CAY ATILIP 10 DK DEMLENMESİ GEREKİR
DEMLENEN ÇAY İÇİNE SÜT VE AZ MİKTARDA TERYAGI VE TUZ ATILIR
AZ MİKTARDA İSTEYEN SEKER KOYABİLİR SICAK SICAK İÇİLİR

YADA
DEMLENMİŞ ÇAY BİR BARDAGIN YARISINA KOYULUR ÜSÜTNE SÜT VE TEREYAGI BİR ÇİMDİK TUZ VE SEKER ATILIP SICAK SICAK AFİYETLE İÇİLİR
 

0 yorum on "NOGAY ŞAY (SÜTLÜ ÇAY)"

Yorum Gönder